Saturday, December 3, 2011

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur on Angry Birds pealinn. Kõik kohad olid Angry Birds nänni täis- koolikottidest kuni plätudeni. Üldse igasugune aktuaalne arvutitega seotud värk oli suht populaarne. Oleks vabalt võinud omale soetada ülimoekad Facebooki plätud või Google t-särgi.


Kohalik söök oli muidugi jumalik. Ma ei tea kui palju nuudleid ma omale sisse ajasin, sest kuna ajavahe oli päris suur ja me passisime öösel üleval ja päeval magasime, siis oli ka öösel kell 5 vaja minna tänavatele jaurama ja süüa otsima. Teisel päeval läksime seafoodi otsima ja parim reklaam on see kui sa näed oma toitu elusalt akvaariumis või kastis siblimas. Kõlab halvasti ja nägi välja ka suht karm aga maitses hästi. Sattusime istuma sellisesse lauda kus 3m kaugusel puhastas üks mees seda toitu mis sa välja valisid. Ehk veristas angerjaid, kes alles vingerdasid ja lõikas neil suure hiina noa/kirvega päid otsast ära. Kõrghetk oli muidugi see kui keegi tellis konnasid ja tüüp nad jalgupidi kätte võttis ja vastu posti surnuks tagus. Õnneks olin selleks hetkeks enam vähem söömise lõpetanud:)



See linn ei maga kunagi. Mõned tänavakaupmehed pikutavad seal samas tänaval paar tundi ja siis löövad oma putka jälle püsti. Turud olid päris suured, tänavate kaupa kõikvõimalikku võltskaupa, mida vaid vaja. Prillidel vahetati klaasid ka välja kui olemasolevad sulle ei meeldinud. Nagu Türgis, kus saad ise valida kas tahad oma teksade peal näha Bossi, Guessi või Versace silti. All is possible my friend.



Mõnus oli see et kohalikud ei ole üldse pealetükkivad. Samas elab seal kõvasti indusid, kes on sama tüütud nagu igalpool mujalgi. Taksodega tahtsid indud meid kogu aeg tõmmata, aga olles enne veidi eeltööd teinud, teadsime väga täpselt kuidas asi käib. Kohalikud taksistid kasutasid alati taksomeetrit ja siis oli täiega odav ringi sõita.

Tahtsin hullult minna ka ühte templit vaatama, mis oli linnast 13 km, aga selle päeva me lihtsalt magasime maha. Mõistlik on kell 7 magama minna ja kell 4 päeval tõusta:) 3 päeva ühe linna jaoks on vähe, eriti kui on hull ajavahe seljataga.

Nüüdseks oleme jõudnud Christchurci, aga sellest juba mõne aja pärast.

No comments:

Post a Comment