Saturday, December 10, 2011

Fitness Pole ja muud treeningud

Tänasest hakkasin strippariks. 
Ma pidin kohe mitu rida vahele jätma, et see ikka oma mõju avaldaks:) olen nüüd tööinimene ja esimesel päeval hakkasin kohe strippima. Ainult et helkurvesti ja saabastega:) Ametliku nimetusega siis wallpaper stripping ehk tapeedi mahavõtja vms. Väga mõnus töö, palk on parem kui mingil ettekandjal, kes päev läbi nendele 300kg laevadele friikartuleid ette söödab ning keegi ei istu piitsaga kukil. Nagu ehitaja ikka, lohistad jalgu järgi, teed suitsupause ja sööd oma võikut. Oivaline. Esimesel tööpäeval tegime 2 päeva töö 5 tunniga ära ja järgmine päev oli vaba. Tegelt lepingu järgi olen maaler, aga see töö hakkab alles mõne nädala pärast. Ma teadsin, et see pidev kolimine ja korterite remontimine tasub ennast lõpuks ära. Ja 17.detsember on juba jõulupidu. Saab ehitajatega napsu võtta ja kipsplaadi lugusid vahetada. 
Siin kõik naised on mehed. Ehk neil on jube palju õigusi ja kõik on jube võrdne. Pluss nad näevad välja ka nagu mehed, laiaõlgsed ja maskuliinsed. Töölepingus oli suurelt ja laialt kirjeldatud kuidas töökohal igasugune diskrimineerimine on keelatud, nii sooline, seksuaalne kui ka igasugune muu. Bossi see muidugi ei seganud tegemast lugematul arvul strippari nalju, aga pole vigu. Ise läksin ka vabal päeval sinna lepingut tegema kleit seljas. Ei satu just palju selliseid sinna ehitusmehe kontorisse. Välja minnes kuulsin kuidas sekretär lajatas bossile: Ära passi koguaeg ta tagumikku!! Pole hullu, tööl olen kottis pükste ja helkurvestiga nagu kõik teised kutid. 
Esimesel tööpäeval oli peale minu ja Miku veel 2 meest. Üks oli tavaline ehitaja ja teine tegi tööohutust. Ehk siis ütles, et objektil on tagaaias 2 koera, väga ohtlik. Võttis allkirja ja oligi kõik:) Tööohutusele pannakse siin väga suurt rõhku.
Päeva kõrghetk oli see kui Mikk pööras ringi ja küsis: Jänes kuule, tead mis meid nendest kahest eristab? Meil on kõik hambad suus.
Järgmisel tööpäeval oli paar uut meest. Üks neist oli Pete, kes sai kohe omale hüüdnimeks smellycat, sest boss hoiatas hommikul ette- ei noh ta on jube tore mees, aga noh, ta haiseb. 


No comments:

Post a Comment